Робота в Західній Європі

WorkAfford – це кадрова агенція по працевлаштуванню за кордоном, яка допомагає знайти нову роботу в Західній Європі та в Польщі.

Чи робота на заході Європи варта рекомендацій?

Такі країни як Німеччина, Нідерланди і Велика Британія вже кількадесят років є метою подорожі, яку вибирають особи зі сходу Європи у пошуках роботи за кордоном; це стосується, зокрема, України та Білорусі, жителі яких вбачають у західних державах шанси на кращі заробітки та підвищення професійної кваліфікації.

Завдяки WorkAfford ви знайдете роботу в країнах, найпопулярніших серед осіб, які шукають постійну або тимчасову роботу за кордоном. Це передусім Велика Британія, Нідерланди, Німеччина та інші країни Західної Європи, а також Польща.

Працівники вибирають їх, зокрема, з огляду на значно вищі зарплати, комфортні умови праці, можливість розвитку за своєю професією та здобуття додаткового досвіду. Крім того, багатьом роботодавцям потрібні кваліфіковані й досвідчені кадри, і тому вони охоче шукають осіб зі Східної Європи, які вирізняються своєю кваліфікацією і бажанням працювати.

Якщо ви шукаєте роботу в країнах Західної Європи чи в Польщі – обов’язково прочитайте весь наведений нижче текст і зв’яжіться з нами телефоном або електронною поштою.

Актуальні вакансії у Польщі та Європі

Шукаєте роботу - у нас є для вас чудова пропозиція! Багато безкоштовних вакансій для чоловіків і жінок, Ви можете знайти у нас.

Які працівники потрібні на заході Європи?

Робота в Європі: перспективні пропозиції для українців

Сьогодні багато українців замислюються над своїм майбутнім. Які перспективи можуть запропонувати роботодавці в Україні, чи можливо знайти таку роботу, щоб забезпечити себе та свою родину, а також заощадити на майбутнє. Окрім високих заробітків, українців та українок цікавлять можливості кар’єрного росту, молодь хоче подорожувати та побачити світ.
Останні роки ми можемо помітити явну тенденцію – робота в Європі для українців стає дедалі більш популярною, серед молоді це навіть своєрідний тренд.

Це не дивно, адже, незважаючи на те, що всесвітня пандемія вплинула на загальносвітову економіку, деякі країни Західної Європи змогли швидше подолати кризу та забезпечити функціонування основних галузей. На початку пандемії у 2020 році власники багатьох підприємств по всьому світу скорочували робочі місця, деякі сфери були повністю позбавлені прибутку, бізнесмени були вимушені припинити діяльність. Українцям добре відомо, що вартість життя значно подорожчала, проте доходи знизилися. Але не треба сумувати, адже у світі є безліч варіантів для реалізації своїх задумів.

Беззаперечним фактом є те, що стабілізація та розвиток ринку праці в Європі відбулися значно швидше. У Польщі, Німеччині, Нідерландах та Великій Британії економічна ситуація залишається стабільною, більш того, деякі галузі показують стрімкий розвиток та постійно потребують працівників.

Робота в Європі для чоловіків

Гарні новини – в Польщі та інших країнах Європи можна знайти найрізноманітнішу роботу для чоловіків.
Найпопулярнішими вважаються такі сфери:

Будівельна галузь

Перспективна галузь, адже у розвинених країнах завжди будуються дороги, житло, торгівельні та офісні центри тощо. Можна знайти цікаві вакансії для чоловіків, які мають відповідну освіту чи підготовку та можуть працювати опалубниками, арматурниками, зварювальниками, мулярами, теслярами та іншими. Завжди є робота для різноробів із перспективами підвищення, іноді на таку роботу можна влаштуватися без досвіду.

Харчова промисловість

На цій роботі можна здобути досвід у технологіях виробництва харчових продуктів, роботі з технічними пристроями та контролем за їх роботою, організації технологічних процесів тощо. Як правило, це робота на відомих фабриках та заводах.

Важка промисловість

Одна з найбільш затребуваних галузей. Чоловіки, які мають відповідні кваліфікації, обов’язково знайдуть для себе гідні вакансії.

Фізична праця

Підійде для молодих та здорових фізично чоловіків. Це стабільна робота в хороших умовах, яка приносить хороший дохід. Беззаперечною перевагою є те, що знання мови не є обов’язковою умовою для працевлаштування.

Персонал на склад

Це робота у критих приміщеннях – в супермаркетах, на пошті та інших. Від працівників очікують дбайливого ставлення до товарів та предметів, зосередженості та порядності. Також можливе кар’єрне зростання.

Механіка

Це робота для чоловіків, які вже мають певну освіту, навички або досвід роботи із механічними транспортними засобами, пристроями та машинами. На вакансіях для чоловіків в сфері механіки працедавці вимагатимуть обслуговування та поточний ремонт транспорту чи техніки, за що платитимуть зарплату досить високого рівня.

Робота в Європі для жінок

Жінки, які мають відповідний досвід, можуть також знайти для себе цікаві вакансії у сфері харчової промисловості. Але частіше українки обирають сферу послуг. Це може бути готельно-ресторанний бізнес, де жінки працюють офіціантками, баристками чи прибиральницями. Також різноманітні господарства з садівництвом, догляд за дітьми або літніми людьми.
Більшість жінок, які спробували влаштуватися на роботу в Польщі та інших країнах, відзначають лояльне ставлення місцевих жителів, схожий менталітет, та, безсумнівно, гідні умови праці та значно вищий рівень доходів, порівняно зі схожими роботами на Батьківщині.

Робота в Європі для сімейних пар

Звісно, не варто забувати про те, що тимчасовий переїзд в іншу країну – це повна зміна обстановки. Це нові люди, інша культура, язиковий бар’єр та туга за рідними. Тож все більш популярними стають роботи для сімейних пар. Працевлаштування разом має багато переваг, зокрема це:

  • Кращий настрій та емоційне здоров’я, адже коли поруч близька людина, можливі труднощі сприймаються легше.
  • Разом можна швидше заробити на мрію, молоді пари часто хочуть купити квартиру або машину, деякі сім’ї переїжджають разом із дітьми.
  • З партнером чи партнеркою легше знайти квартиру, якщо за умовами контракту працедавець не забезпечує житлом. Тож не треба шукати людей, з якими можна розділити кімнату чи апартаменти, адже у вас є рідна людина поряд.

 

Здебільшого подружні пари влаштовуються на сільськогосподарські роботи. Це може бути збирання овочів чи фруктів, прибирання, відбір плодів та транспортування й підготовку їх до зберігання. Робота у сфері сільського господарства не вимагає знань іноземної мови на високому рівні або специфічного досвіду.

Ми рекомендуємо шукати роботу виключно за допомогою перевірених кадрових агенцій. WorkAfford має великий досвід та безліч позитивних відгуків. Агенція охоплює всю Європу, зокрема країни Західної Європи, серед яких Велика Британія, Нідерланди та Німеччина, а також Східну Європу – це Польща та Латвія. Агенція допомагає людям, які шукають роботу, а також роботодавцям, гарантуючи високий рівень надання послуг.

Велика Британія
Велика Британія

Велика Британія – дуже розвинена країна, і водночас вимоглива, тому найлегше знайти там роботу спеціалістам та особам з великим досвідом. У цій країні вже є дуже багато фізичних працівників, тому там важко знайти роботу на таких умовах як, наприклад, у Польщі (можливість працевлаштування лише з елементарним досвідом і без спеціалізації).

Там потрібні, зокрема, механіки з професійним досвідом, а також оббивальники меблів. На роботу у Великій Британії зараз ми набираємо лише поляків.

Нідерланди та Німеччина
Нідерланди та Німеччина

Однак у випадку таких країн як Нідерланди та Німеччина, ситуація інша. Там можна знайти також фізичну працю у будівельній галузі, на складах, на виробництві або в садівництві та сільському господарстві.

Незалежно від вибраної країни Західної Європи можна розраховувати також на кращі умови праці. У цих країнах функціонує така культура праці, яка завжди подобалася працівникам зі Східної Європи.

Вибери Workafford
Вибери Workafford

У нашій кадровій агенції WorkAfford ми проводимо традиційний рекрутинг, а також працевлаштовуємо за принципом лізингу персоналу. Це означає, що в першому випадку ми проводимо процедуру підбору персоналу, під час якої вибираємо кандидатів на роботу для даного роботодавця. Це вже він безпосередньо приймає на роботу працівника та вирішує всілякі пов’язані з цим кадрово-зарплатні питання. У випадку лізингу як рекрутингом, так і питаннями документів та винагороди за працю займається WorkAfford.

Тому роботодавець може не організовувати відділ HR i не займатись питаннями оформлення працівників. Він лише раз на місяць сплачує WorkAfford домовлений платіж і забезпечує працівнику робоче місце для виконання його трудових обов’язків.

Слід також додати, що ми охоче допомагаємо на кожному етапі працевлаштування і намагаємося, щоб співбесіди та інші організаційні питання проходили в дружній атмосфері. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб допомогти в разі проблем, тому ми доступні – можна звертатися до нас електронною поштою і телефоном.

Робота в Західній Європі і в Польщі – прийміть рішення вже сьогодні!

Якщо ви шукаєте роботу в Західній Європі або Польщі – не вагайтеся ні секунди більше. Хороші вакансії дуже популярні на ринку і швидко зникають, тому якщо ви знайшли роботу своєї мрії і хочете подати відповідні документи, зробіть це якнайшвидше. WorkAfford гарантовано співпрацює з надійними і перевіреними роботодавцями, які забезпечують своїм працівникам хороші умови праці і житла. Більше того, з багатьма роботодавцями ми співпрацюємо вже досить довго.

Array
(
    [pl] => Array
        (
            [code] => pl
            [id] => 40
            [native_name] => polski
            [major] => 0
            [active] => 0
            [default_locale] => pl_PL
            [encode_url] => 0
            [tag] => pl
            [missing] => 1
            [translated_name] => Polish
            [url] => https://workafford.pl
            [country_flag_url] => https://workafford.com.ua/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/pl.png
            [language_code] => pl
        )

    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 1
            [translated_name] => English
            [url] => https://workafford.com
            [country_flag_url] => https://workafford.com.ua/wp-content/uploads/flags/us.png
            [language_code] => en
        )

    [uk] => Array
        (
            [code] => uk
            [id] => 54
            [native_name] => Ukrainian
            [major] => 0
            [active] => 1
            [default_locale] => uk_UA
            [encode_url] => 0
            [tag] => uk
            [missing] => 0
            [translated_name] => Ukrainian
            [url] => https://workafford.com.ua/robota-v-zahidnij-yevropi/
            [country_flag_url] => https://workafford.com.ua/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/uk.png
            [language_code] => uk
        )

)
Choose languge

На цьому сайті ми використовуємо файли cookie. Стандартні налаштування веб-браузера дозволяють зберігати їх на кінцевому пристрої. Продовження перегляду сайту без зміни налаштувань розглядається як згода на використання файлів cookie. Докладніше про політику щодо файлів cookie.

I understand